Walbeek Groep - One stop shopping in zakelijke dienstverlening

Digital Dynamics - Logo

Digital Dynamics is een ervaren full service dienstverlener op ICT-gebied. Als ICT-totaalpartner combineert Digital Dynamics een breed dienstenscala met een oplossingsgerichte, persoonlijke benadering. Digital Dynamics is sinds 2000 onderdeel van de Walbeek Groep en als automatiseerder al sinds 1989 actief in de driehoek Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Daarnaast wordt onze expertise (vaak op detacheringsbasis) landelijk ingezet op zowel infra-beheer taken als software ontwikkeling.

Digital Dynamics biedt haar medewerkers een interessante en afwisselende werkomgeving, waarbij veel ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling. Onze diverse certificeringen bij o.a. Microsoft, Citrix en VMWare spreken wat dat betreft voor zich. Met name onze 13-voudige Microsoft GoldPartner certificering beschouwen wij als een erkenning voor ons verworven kennisniveau.

Digital Dynamics ontzorgt en ondersteunt organisaties en bedrijven op ICT-disciplines als: werkplekautomatisering, serverbeheer, applicatiebeheer, 1e en 2e lijn systeembeheer, virtualisatie van servers en werkplekken, beveiliging en bewaking van ICT systemen, datacenter diensten, hosting van hardware/software platformen, webhosting en procesmatig werken.


Ga naar de site van Digital Dynamics Volg ons op Twitter Volg ons op Linkedin